KUK meeleolukas aastalõpuvõistlus

KUK meeleolukas aastalõpuvõistlus

  • 22.12.2014

2014-12-21 11.33.1421. detsembril toimus Kalevi Ujumiskooli traditsiooniline aastalõpuvõistlus, mida seekord oli veidi ümber mängitud. Nimelt tehti kõigist osalejatest kuus teatevõistkonda, kes hakkasid omavahel mõõtu võtma. Noortel ujujatel oli võimalus võistelda koos tippujuja Martin Liivamäega, Kalevi Ujumiskooli direktor Kristo Krinpusega ning treeneritega Epp Kruusmaa, Tanel Karu ja Henry Hein.

Kokku ujuti viis erinevat teatevõistlust. Esimesena võisteldi kõige tavalisemas kroolitehnikas, et lapsed saaksid võistlusesse sisse elatud ning liigesed ja lihased soojaks. Järgmisena tuli paljude lemmikala: T-särgiga ujumine. Antud teateka võitja otsustas kõige enam just riideeseme järgmisele andmise kiirus. Kolmandaks oli kavas ujumine “punniga”, kus siis viimane oli teatepulga eest. Seejärel mindi veidi tehnilisemaks ja hakati võistlema “kruvi” ujumises, mis tähendab siis ühte tõmmet krooli tehnikas ja ühte selili tehnikas ja nii kuni lõpuni. Oli tore näha, et ka kõige nooremad õpilased said uue stiili kiirelt selgeks. Viimasena oli kavas “nuudliga” ujumine, kus jällegi oli viimane teatepulga eest.

Kõige rohkem teatevõistlusi – neli tükki viiest – võitis teisel rajal ujunud võistkond (pildil). Kõigile võistkondadele anti tubli esinemise eest kommipakid, mille sisu kadus kiiremini, kui tippujuja 50m krooli ujub.

Pärast teatevõistlusi avati hüppetornid. Kui 5m kõrguselt oli hüppajaid nii palju, et tekkis pikk järjekord, siis juba 7m peal jäi rivi hõredamaks. Kõige julgemad ronisid ka 10m kõrgusele ning neid õpilasi oli hämmastavalt palju.

Kalevi Ujumiskool tänab osalejaid ning pealtvaatajaid ja soovib kõigile kauneid pühi!

Pilte üritusest näeb SIIT

Avaldatud: 22.12.2014