Pardikeste II etapp ning Audentese Karikas

Pardikeste II etapp ning Audentese Karikas

  • 27.01.2014

Sel nädalavahetusel said võistluskogemusi juurde nii vanemad kui ka nooremad meie kooli ujujad, kui laupäeval ja pühapäeval toimusid vastavalt  Audentese Spordiklubi Karikas ning Kõik Meie Pardikesed II etapp.

Audentese Karikas selgitas välja erinevate ujumisviiside vabariigi parimad ujujad kolmevõistluses. Kolme ala tulemused liideti FINA punktitabeli alusel. Esimese Kalevi Ujumiskooli võistlejana hüppas vette Kirill Savkun, kes sai vabaltujumise kolmevõistlusel kokku 5. koha – parim üksikala koht oli 4., mis tuli 100m distantsil 57,28-ga. 

Naiste seas saavutas Angelina Rooväli rinnuliujumise kolmevõistlusel neljanda koha. Meeste arvestuses tuli hõbedale Werner Erich Kulla. Samal alal said ka Mikk Laanes ja Egert Palkmets kõrged kohad – vastavalt neljanda ning viienda.
Kelli Marie Missik oli ainuke Kalevi Ujumiskooli õpilane, kes võttis ette raske liblikujumise kolmevõistluse ja saavutas naiste seas kokkuvõttes tubli neljanda koha.
Selilis võistlesid meie kooli õpilastest Susannah Kaul ja Eva-Lotta Penjam, kes tulid vastavalt naiste neljandale ning tüdrukute kuuendale kohale.
Viimaseks individuaalalaks oli kompleksujumise kolmevõistlus, kus naiste seas tuli Elena Kristin Käen kokkuvõttes teisele kohale. Meeste seas sai samaga hakkama Frank Johan Ojarand.
Audentese Karika kõiki tulemusi näeb SIIT

Pardikeste II etapil näitasid meie noored ujujad suurt edasiarengut võrreldes eelmise etapi tulemustega ning suudeti paljusid kohti parandada.
Mark Iltsisin võitis nii krooli kui ka selili 25m võistluse vanuseklassis 2006 s.a ja nooremad poisid! Elmisel etapil olid kohad vastavalt 2. ja 3. Võrreldes I etapiga parandas Iltsisin oma 25m krooli kui ka selili aega ligi 3 sekundit, saades aegadeks vastavalt 17,67 ja 22,22.
Mark Lätte ujus eelmisest korrast 25m krooli 4 sekundit kiiremini ning saavutas kõrge kuuenda koha ajaga 23,54. Selilis tuli sama koht ajaga 26,80.
Jako Joosep Viirpuu tuli 25m liblikujumises vanuseklassis 2005 s.a poisid hõbedale ajaga 20,19. 50m krooliujumises saavutas Viirpuu 41,60-ga kuuenda koha.
Teiste meie kooli pardikeste tulemusi näeb SIIT