Tallinna meistriks mitmevõistluses krooniti Martin Liivamägi

Tallinna meistriks mitmevõistluses krooniti Martin Liivamägi

  • 17.10.2015

15.-16. oktoobrini toimus Kalev Spa ujulas iga-aastane juba traditsiooniks saanud Tallinna MV mitmevõistluses, kus meie klubi ujujad tegid häid tulemusi. Võitja selgitamiseks liideti 100 m liblik-, selili-, rinnuli-, vabalt- ja 200 m kompleksujumise tulemused FINA punktitabeli alusel ning nii määrati paremusjärjestus.

Meie klubi hetke parim ujuja Martin Liivamägi saavutas meeste konkurentsis teist aastat järjest esimese koha. Viie ala kokkuvõttes saavutas Liivamägi 3390 punkti alistades teise koha saanud Martin Allikveed 101-punktiga.

Lisaks sellele pälvis Liivamägi ka kolm individuaalset alavõitu: 100 m selili-, rinnuli- ja 200 m kompleksujumises. Saavutuse teeb erilisemaks veelgi asjaolu, et mees võttis seda võistlust kui treeningut ning läbis ka kõik distantsid treeningpükstega. Juba 20. oktoobril lendab ta Californiasse, et alustada ettevalmistust Euroopa lühiraja meistrivõistlusteks Iisraelis.

Tugevas meeste konkurentsis näitas ilusat ujumist ka Frank Johan Ojarand, kes üldarvestuses saavutas 8. koha 2906 punktiga.

Hästi võistles ka Markus Marandi noormeeste konkurentsis (s.a 2000-2003). Marandi saavutas 5-ala punktide summerimisel kõrge teise koha 2475 punktiga. Tunnistada tuli vaid Janter Suuna paremust TOP Ujumisklubist.

Naiste arvestuses pääses esikümnesse kaks Ujumiskooli ujujat. Seitsmendale positsioonile ujus ennast Kirke Pollisinski (2575 p) ja 9. koha pälvis Arina Garšina (2497p).

Meeste esikolmik üldarvestuses
Meeste esikolmik üldarvestuses

Kõik tulemused leiad SIIT: